mar. mart. 19th, 2024

Cunoscutul actor George Mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din Capitală.

A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase. Mai grav este, că, potrivit agenţilor, George Mihaiță s-ar fi urcat băut la volan. Actorul, care este şi directorul Teatrului de Comedie, nu a dorit să discute, joi, despre cele întâmplate.

Trecuse de ora 21, când directorul Teatrului de Comedie, în vârstă de 72 de ani, circula pe una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală. Reflexele par însă să îl fi trădat, mai ales că, susţin ofiţerii de la Brigada Rutieră, s-ar fi urcat băut la volan. Astfel că maşina pe care o conducea s-a oprit violent în alta.

Inspector Claudiu Costea, Brigada Poliției Rutiere: „A pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat într-un refugiu de tramvai şi de acolo a fost proiectat într-o maşină parcată. A fost testat cu etilotestul şi i s-a stabilit o alcoolemie de 1.05 la mie.”

George Mihaiță a fost dus la IML, unde i s-au recoltat probe de sânge, pentru că există bănuiala că alcoolemia ar putea fi mai mare, poate chiar dublă. Oricum, are deja dosar penal. Aşadar, o situaţie cel puţin delicată pentru un actor apreciat, distribuit în zeci de filme, seriale ori piese, pentru care a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Contactat de Ştirile PRO TV, George Mihaiță a refuzat să comenteze incidentul.

Pentru acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului, actorul George Mihăiță riscă până la cinci ani de închisoare, sau cel puţin o amendă penală. Ori, tocmai de aceea, susţin ofiţerii de la Brigada Rutieră a Capitalei, va ajunge să suporte în final pagubele pricinuite, din propriul buzunar .

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *