joi. iun. 24th, 2021

Mormântul Ionelei Prodan din Cimitirul Bellu din Capitală nu rămâne niciodată neîngrijit, dar de curând pe acesta a apărut ceva ce obișnuia să o încânte pe regretata cântăreață de muzică populară. Fotoreporterii Impact.ro au surprins gestul pe care l-a făcut impresara Anamaria pentru mama ei.

Ce a apărut pe mormântul de la Bellu al Ionelei Prodan

Ana Maria Prodan merge la mormântul mamei ei de câte ori poate, în contextul în care petrece mult timp peste hotare. Însă, impresara a angajat o femeie care are grijă ca totul să arate impecabil. Acolo există în permanență flori proaspete și în special buchete întregi de crini, florile pe care le prefera regretata cântăreață. Un nou astfel de buchet a apărut pe locul de veci, după cum se vede în imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.ro. Deschideți galeria foto de mai sus!

”Se duc frații mamei mele, soțul mamei mele. Merg non-stop acolo. Am femeia mea care merge zilnic și plătește, face curățenie. Și eu, de fiecare dată când vin acasă, merg la mormântul ei. Chiar vorbeam cu tatăl meu și spunea că se duc să pună florile pe mormânt.”, a declarat vedeta recent pentru Impact.ro.

sursa aici

By Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *