joi. sept. 23rd, 2021

Relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă pare să fie una din ce în ce mai dificilă în ultima perioadă, divorțul lor fiind discutat în unele cercuri ca aproape inevitabil.

Problemele din ultima vreme dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, soția lui, sunt, deja, arhicunoscute de cei apropiați lor, dar și de publicul larg, mulți vorbind despre un divorț între cei doi.ADVERTISEMENT

Cum s-a asigurat Brigitte că nu va plăti la divorț

Chiar dacă, acum cel puțin, Brigitte Sfăt nu va iniția divorțul de Florin Pastramă, în ciuda problemelor pe care le au, vedeta s-a asigurat, încă de dinainte de nuntă, că nu va avea de pătimit în cazul unei despărțiri.

Mai exact, susțin sursele FANATIK, Brigitte Sfăt i-a cerut lui Florin Pastramă să încheie un acord matrimonial prin care cei doi vor avea, în clar, metoda de împărțire a averii.

Iar averea pe care cei doi ar împărți-o în cazul unui divorț nu există, în fapt, atât Brigitte Sfăt, cât și Florin Pastramă urmând să iasă din căsnicie cu ce aveau și înainte de a-și face apariția în fața ofițerului stării civile.

Mai exact, toate afacerile sunt pe numele lui Brigitte Sfăt, conturile, cu excepția unuia, sunt ale ei, iar Florin Pastramă trebuie doar să își rezolve problemele financiare pentru a nu rămâne ”sărac lipit pământului” în cazul unui divorț.

Brigitte Sfăt mai așteaptă cu divorțul

Sursele FANATIK ne-au dezvăluit că, în acest moment, între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă relațiile sunt mai mult decât reci, dar, cu toate acestea, femeia de afaceri a decis să îi mai dea o șansă soțului ei pentru a se redresa.

În decizia de a nu divorța încă, Brigitte Sfăt pare să fi luat în calcul problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui Florin Pastramă, punând, în fapt, toate ieșirile acestuia pe seama situației prin care trece bărbatul.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *