joi. iun. 24th, 2021

Identitatea turiștilor uciși în urma prăbușirii unei telecabine în Italia a fost făcută publică. Un copil de 5 ani este singurul supraviețuitor.

Eitan Biran, care este în terapie intensivă cu multiple fracturi, a supraviețuit datorită tatălui său, Amit, care l-a îmbrățișat, protejându-l de loviturile care i-au ucis în cele din urmă pe toți cei din jur, inclusiv pe mama sa Tal, fratele său Tom, în vârstă de doar 2 ani, și pe străbunicii săi, au declarat medicii.ADVERTISEMENT

Identitatea victimelor tragediei din Italia a fost făcută publică. Un copil israelian de 5 ani, singurul supraviețuitor

Echipa medicală de la spitalul din Torino unde se află micuțul a precizat că acesta trebuie are nevoie de investigații suplimentare pentru a vedea cât de grav este rănit. Următoarele două zile vor fi „cruciale” pentru recuperarea sa, au adăugat ei.

Procurorii au deschis o anchetă pentru omor în urma tragediei care a avut loc duminică în jurul prânzului  în regiunea Piemont, aproape de lacul Maggiore.

Ancheta va încerca să facă lumină asupra modului în care s-a rupt cablul care trăgea telecabina. De asemenea, anchetatorii vor să afle de ce un mecanism de frânare de urgență nu a reușit să prindă un cablu secundar de susținere, permițând telecabinei să coboare necontrolat înainte de a aluneca de pe sârmă și de a plonja 20 de metri pe versantul muntelui.

Telecabina – care călătorea între orașul Stresa și vârful muntelui Mottarone – a alunecat aproximativ 500 de metri în josul muntelui înainte de a se zdrobi de trunchiurile a doi pini.

Mai multe familii și-au pierdut viața

Printre cei decedați s-au numărat familia lui Eitan, inclusiv străbunicii Itshak și Barbara Cohen, de 82 și 70 de ani, Alessandro Merlo, 29 de ani și logodnica sa Silvia Malnati, 27 de ani, Angelo Vito Gasparro, în vârstă de 45 de ani și soția sa Roberta Pistolato, Vittorio Zorloni, logodnica sa Elisabetta Persanini, în vârstă de 38 de ani, și fiul cuplului Mattia, în vârstă de cinci ani și cuplul Serena Cosentino, 27 de ani, și Mohammadreza Shahaisavandi, 23 de ani.

sursa aici

By Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *