joi. sept. 23rd, 2021

Dezamăgire uriașă pentru conducerea și jucătorii lui FCU Craiova, echipă promovată matematic în Liga 1. După ce formația din Bănie a aflat că poate ridica de trofeul de campioană în fața publicului pe Stadionul „Ion Oblemenco”, câteva ore mai târziu reprezentanții clubului au fost nevoiți să anunțe suporterii că acest lucru nu se va mai întâmpla.

FCU Craiova a promovat matematic în Liga 1 după ce a făcut un egal cu FK Csikszereda (scor 0-0), cu două etape înainte de finalul campionatului Ligii a 2-a. În penultima etapă, FCU s-a duelat, la Buftea, cu Rapid, unde a reușit o victorie cu scorul de 3-1, ceea ce i-a asigurat primul loc la finalul sezonului.

În acest context, conducerea clubului FCU Craiova a fost anunțată, sâmbătă, că duminică va putea juca cu spectatori, însă acest lucru nu se va putea întâmpla dintr-un simplu motiv. Conform unui anunț postat de formația din Bănie, firma de ticketing nu are suficient timp la dispoziție pentru a organiza vânzarea biletelor.

Cascadorii râsului la Craiova lui Adrian Mititelu! Trică a anunțat că meciul va fi cu spectatori, dar conducerea dă lovitura fanilor olteni: nu pot sărbători promovarea pe Ion Oblemenco!
Vestea vine ca un trăsnet pentru suporterii clubului deținut de Adrian Mititelu, întrucât antrenorul Eugen Trică a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă susținută sâmbătă, că este nerăbdător să vadă fanii în tribune.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *