Dum. sept. 19th, 2021

De ce e bine să pui un ou crud într-un pahar pe noptieră înainte de culcare. Motivul este unul la care nu te-ai gandi niciodata. Iată secretul uimitor oferit de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

De ce e bine să pui un ou crud într-un pahar pe noptieră înainte de culcare

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au explicat, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, cum putem scăpa de energiile negative din casă sau de pe noi. Nu vom avea nevoie decât de un ou crud pe care trebuie să îl purtăm pe corpul nostru în toate direcțiile, să îl rostogolim peste tot. Această procedură trebuie să dureze circa cinci minute, după care oul se sparge și se aruncă.

Ou crud într-un pahar pe noptieră înainte de culcare. Aceasta este o altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile şi bolile să se îndepărteze de noi. Tot ce trebuie să facem este să luăm un pahar de sticlă mai înalt, să spargem un ou în el, însă, atenție, gălbenuşul trebuie să rămână întreg şi turnăm apă peste el. Înainte de culcare, îl punem la capul nostru, pe noptieră. Vom vedea că se vor face ca nişte bulbuci care sunt legaţi de ou cu un fel de fir.

„Îl punem pe noptieră la capul nostru seara. Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice: dom’le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiile pentru că el este un captator”, a explicat Lidia Fecioru.

Dacă dimineață oul este negru, înseamnă ca a absorbit toate energiile negative.

De ce e bine să pui un ou crud într-un pahar lângă cap înainte de culcare
De ce e bine să pui un ou crud într-un pahar lângă cap înainte de culcare

Ce sunt nodurile Hartmann și cum ne ajută să scăpăm de energiile negative

Lidia Fecioru a vorbit și despre nodurile Hartmann și cum ne putem feri de energia negativă emanată de acestea. Potrivit bioenergoterapeutului, există unele noduri negative care ne pot face mult rău.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *