mie. aug. 17th, 2022

Ianis Hagi a făcut o partidă de zile mari în victoria lui Rangers pe terenul lui Livingston, iar presa scoțiană l-a copleșit cu laude.

SCOTIA
Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers / Foto : Getty Images
Liga 1: Academica Clinceni – FC Botoșani, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște – Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Mijlocașul de 22 de ani a primit nota maximă, 8, în majoritatea publicațiilor, după ce a scos lovitura de la 11 metri din care echipa sa a deschis scorul și a parafat rezultatul final, 3-0 pe finalul meciului.

”A jucat excelent pe tot parcursul înfruntării și a fost decisiv la 2 dintre cele 3 goluri înscrise. A obținut un penalty și a marcat golul de 3-0 cu o finalizare impecabilă”, au scris cei de la Daily Record.

”O nouă evoluție eficientă și consistentă, și-a pus amprenta asupra jocului în momentele importante.

A fost inteligent atunci când a scos lovitura de la 11 metri și a depus un efort fantastic pentru a-și ajuta coechipierii.

A încasat lovituri, dar a reușit și cursa prin care a marcat golul de 3-0”, a fost caracterizarea celor de la The Scotsman.

Ce rugăminte a avut Steven Gerrard pentru Ianis Hagi
Iar presa din Scoția dezvăluie și ce sfat i-a dat Steven Gerrard după ce l-a titularizat pe Ianis Hagi.

”L-am rugat pe Ianis Hagi să joace pe jumătate în stilul lui și pe jumătate ca Scott Arfield. Scott s-a uitat la meci și sunt convins că e mândru de jocul lui Ianis”, a mărturisit Steven Gerrard după meci.

Scott Arfield este principalul concurent al românului în rimul 11 – canadianul a suferit o accidentare la gleznă și a ratat finalul sezonului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.