mie. aug. 17th, 2022

Deşi mai are contract cu „Bătrâna Doamnă” încă un an, starul portughez va pleca de la Torino la finalul acestui sezon. 

Cristiano Ronaldo, în negocieri cu Sporting Lisabona

Mama lui CR7, Dolores Aveiroa anunţat că superstarul va reveni la Sporting Lisabona în această vară, iar lucrurile încep să prindă contur.

Cuatro scrie că Ronaldo este gata să renunţe la o sumă importantă din salariul său pentru a reveni la Sporting Lisabona, club care l-a lansat în fotbalul mare.

Negocierile în privinţa revenirii lui Cristiano Ronaldo în tabăra „Leilor” au început deja, anunţă sursa citată, iar Dolores Aveiro se ţine de promisiune: va face tot posibilul pentru a-şi aduce fiul înapoi la Lisabona. Cum relaţia dintre CR7 şi mama sa este foarte strânsă, sunt şanse extrem de mari ca aceasta să aibă un cuvânt greu de spus în alegerea făcută de cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

Dolores Aveiro: „În sezonul viitor, Cristiano va juca pe Alvalade”

CR7 va reveni la Sporting Lisabona în această vară, formaţie la care Ladislau Boloni l-a lansat în fotbalul mare. Anunţul a fost făcut de mama portughezului, Dolores Aveiro, după ce „Leii” au câştigat titlul.

Dolores Aveiro a celebrat primul titlu al lui Sporting după 19 ani şi a stat de vorbă cu jurnaliştii portughezi despre viitorul fiului său.

„Mâine voi merge la Torino şi voi vorbi cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea.”, a declarat Dolores Aveiro, informează Record.

  • 36 de ani are Cristiano Ronaldo
  • 50 de milioane de euro e cota de piaţă a lui Ronaldo

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.