Dum. sept. 19th, 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat noi informații despre recalcularea pensiilor. Veștile date de aceasta sunt bune și arată că 80% dintre pensionarii care dau statul în judecată câștigă.ADVERTISEMENThttps://1a4c6ea6cbf0c5b6ade07f2b89f96cdc.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Veste bună pentru pensionari de la Raluca Turcan

Raluca Turcan a transmis niște vești îmbucurătoare pentru pensionari. Ministrul Muncii a declarat că, în medie, 80% dintre cei care dau statul în judecată privind recalcularea pensiilor reușesc să câștige.

Raluca Turcan a explicat că sunt județe în țara noastră unde 90% dintre pensionarii care au dat statul în judecată au obținut un rezultat favorabil.ADVERTISEMENThttps://1a4c6ea6cbf0c5b6ade07f2b89f96cdc.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlCITEȘTE ȘI:

Este vorba despre anumite județe unde industria a fost mai dezvoltată decât în alte zone, iar felul în care se calculează pensiile este dependent de mai multe elemente.

Ministrul a dat exemplul județului Covasna, în care 70% dintre oameni au avut câștig de cauză, după ce au acționat în instanță statul în ceea ce privește recalcularea pensiilor pe care le au.

„La nivelul județului Covasna, 70% dintre pensionarii care au dat statul în judecată au câștigat. Avem și județe în care au câștigat în proporție de 90%, mai ales județe unde a existat o industrie mai dezvoltată, cu mai multe elemente  de calcul pentru pensii și acolo pensionarii câștigă în proporție de 90%”, a spus mnistrul.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *