Dum. ian. 23rd, 2022

O fată de doar 17 ani a fost descoperită fără viață în curtea bunicilor săi. Minora a fost găsită spânzurată, în localitatea Hodora din Iași.ADVERTISEMENThttps://cf2a43b1cd4d4c71805ea1b3de1c665a.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Tânără de 17 ani, găsită fără suflare de bunici

Tragedie fără margini în comuna Hodora din județul Iași, unde o fată de 17 ani și-a pus capăt zilelor. Ea a mers în vizită la bunici, iar acolo a decis că vrea să încheie socotelile cu viața.

Denisa a fost găsită fără suflare de niște localnici, în grădina casei acestora. Oamenii respectivi au fost și cei care au anunțat autoritățile, care au sosit de urgență la fața locului.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în această cauză și sunt efectuate în continuare cercetări pentru a se stabili care sunt condițiile exacte în care s-a produs tragedia.

„În această dimineață polițiștii au fost sesizați despre faptul că o tânără a fost găsită decedată. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Anca Vîjiac, purtătorul de cuvântul IPJ Iași.

Totodată, specialiștii vor efectua necropsia pentru a determina cu exactitate care a fost cauza decesului tinerei de doar 17 ani. Din primele informații ale polițiștilor, este vorba despre o sinucidere.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *