joi. sept. 23rd, 2021

Doi atacatori au luat cu asalt o școală din orașul Kazan, Rusia. Din păcate, cel puțin 11 persoane, majoritatea copii, și-au pierdut viața. Unul dintre atacatori ar fi luat ostatici.Ultima Oră

Situație tragică în Rusia! A avut loc un atac armat la o școală. 11 persoane, majoritatea copii, și-au pierdut viața

The Moscow Times informează că doi atacatori au deschis focul într-o școală din orașul Kazan din Rusia, citând surse din serviciile de securitate și agenția de stat TASS. Primele informații arată că opt copiii și un profesor se numără printre cei care și-au pierdut viața. Pe lângă aceștia, doi copii care au încercat să se salveze, sărind pe geam, și-au pierdut viața. Pe rețeaua socială Telegram au fost postate mai multe clipuri video în care, pe fundal, se pot auzi focuri de armă.

Unul dintre atacatori ar fi luat ostatici

Potrivit sursei anterior menționate, unul dintre atacatori, în vârstă de 17 ani, a fost reținut deja. Inițial se credea că cel de-al doilea atacator se află în continuare în clădirea școlii și ar fi luat ostatici, însă sursele TASS au precizat că acesta a fost  omorât de către forțele speciale.

În urma atacului, cel puțin 32 de persoane au fost rănite, iar 4 persoane au ajuns la spital având nevoie de intervenția medicilor.

Președintele regiunii Tatarstan, în care a avut loc atacul, s-a deplasat la fața locului.

Sursă foto: TASS

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *