vin. ian. 21st, 2022

Fostul atacant Marius Niculae, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 16 mai, a relatat o întâmplare specială trăită alături de Cristiano Ronaldo (36 de ani).

„Săgeata” a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la prima echipă de la Sporting CP timp de un an, între 2002 și 2003, perioadă în care a avut o relație specială cu actualul fotbalist al lui Juventus. În perioada petrecută de cei doi împreună la Lisabona, Ladislau Boloni, antrenor la Sporting în acea vreme, i-a pus pe cei doi în aceeași cameră. Timpul petrecut împreună a făcut ca cei doi să dezvolte o frumoasă prietenie.Serie AEtapa 36, 12 mai 202121:45SassuoloJuventus1X2

„Boloni l-a pus cu mine în cameră, să am grijă de el.  El nu avea carnet, îl lăsam acasă, stătea cu mama și sora lui. Am avut o relație foarte bună”, a povestit Marius Niculae la emisiunea „DigiSport Special”. 

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo, întâlnire după EURO 2016

În 2016, la 13 ani după ce drumurile celor doi fotbaliști se despărțiseră, Marius Niculae și Cristiano Ronaldo s-au reîntâlnit, de această dată într-un club din Ibiza. Revederea a avut loc la scurt timp după ce Portugalia cucerise Campionatul European din 2016, primul mare trofeu internațional pentru campionul portughez.

„După ce a ieșit campion european cu Portugalia, ne-am întâlnit și el personal s-a ridicat de la masă, unde avea un cerc de bodyguarzi, m-a luat și m-a pus la masă cu el. Eram în Spania. Nu m-am așteptat niciodată, altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard sau ar fi făcut un semn, «poftește-l și pe el înăuntru». S-a ridicat el și m-a luat, e o dovadă că e un caracter deosebit”, a rememorat fostul atacant român. 

Boloni l-a văzut (n.r. – pe Cristiano, la echipa a doua). Noi stăteam în cantonament și vedeam jocurile echipei a doua a lui Sporting. Aveau foarte mulți jucători de valoare, era un grup extraordinar. Ușor-ușor i-a promovat pe toți la prima echipă, cel puțin să facă antrenamente cu noi.

Cristiano Ronaldo a debutat într-un meci cu Braga, intrând în locul meu.
– Marius Niculae, la „DigiSport Special”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *