joi. sept. 23rd, 2021

Teo Trandafir, pe numele complet Teodora Virginia Trandafir, s-a născut pe data de 2 iunie 1968 la Pitești, în județul Argeș. Numele ei dinainte de căsătorie era Uță. Ea are vârsta de 52 de ani și este o prezentatoare de televiziune și radio, fostă producătoare și actriță. A fost implicată și în viața politică, fiind deputat din partea partidului PDL. Iată cum arăta Teo Trandafir pe vremea când lucra la Pro TV și avea cu 60 de kilograme mai mult.

Foto cu Teo Trandafir pe când lucra la Pro TV și avea cu 60 de kilograme mai mult

Teo Trandafir a devenit celebră în perioada când era moderatoare a emisiunii Teo, difuzată de postul Pro TV, în perioada anilor 2000-2006. În acele vremuri a fost cotată ca făcând parte din categoria celor mai buni realizatori de televiziune.

În urma unor discuții aprinse cu Adrian Sârbu, în anul 2006, Teo a părăsit atât emisiunea, cât și postul tv. Ea a devenit ulterior director al postului de televiziune Romantica, unde a fost și realizator al propriului show.

Teo Trandafir și job-urile pe care le-a avut

Colaborarea cu postul de televiziune Romantica a durat până în anul 2007, când a plecat la postul de televiziune Prima TV. Acolo a realizat timp de 1 an emisiunea Live Show, până în anul 2008. În anul 2009 a realizat emisiunea Teo Show, care era produsă de Local Tv Network. Aceasta era difuzată toată țara la peste 25 de stații locale.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *