joi. sept. 23rd, 2021

Relațiile amoroase ale lui Ilie Năstase au fost mereu în atenția publică sau pe prima pagină a ziarelor mondene. Ultimele iubite sau soții ale fostului număr 1 mondial sunt cunoscute de toată lumea. Există, însă, și povești de dragoste uitate în sertarul cu amintiri. Deși pare greu de crezut, iubitele din trecutul lui Năstase sunt mult mai cunoscute decât Brigitte, Amalia sau Ioana. Ilie Năstase a avut parte de o iubire pătimașă cu o mare cântăreață.

Ilie Năstase, iubire pătimașă cu o mare cântăreață: „A rămas însărcinată cu mine”!
Despre fostul campion de la Roland Garros se spune că a avut sute de iubite. Tot el, în nenumărate rânduri, a infirmat ipoteza. A recunoscut că și-a căpătat această faimă după ce o jurnalistă britanică l-a forțat să afirme acest lucru. Motivul? Era un titlu care ar fi atras milioane de cititori.

ADVERTISING

Totuși, Ilie Năstase este un bărbat care s-a bucurat de mare trecere în rândul femeilor frumoase. În trecut, fostului tenismen îi plăceau și femeile celebre, dovadă relația pe care a avut-o cu Diana Ross. Uriașa cântăreață s-a iubit cu vedeta tenisului mondial o importantă bucată de timp, însă cei doi nu au rămas împreună.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *