Dum. sept. 19th, 2021

La 14 ani de la moartea Elodiei Ghinescu, Emilia Ghinescu, mama avocatei vine cu noi dezvăluiri despre fostul ginere, Cristian Cioacă. Aceasta a afirmat în cadrul unui interviu acordat în exlcusivitate pentru Playtech.ro faptul că nu îl poate ierta pe Cioacă.ADVERTISING

Au trecut 14 ani de la moartea Elodiei Ghinescu

În urmă cu 14 ani, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Mama acesteia, a afirmat pentru Playtech.ro faptul că în continuare este un munte de durere și că nu îl poate ierta pe fostul ginere. Emilia Ghinescu a afirmat că ”numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este”. Mama avocatei a mărturisit că nu i-a fost niciodată pe plac Cristian Cioacă, încă de prima dată când l-a văzut.

“Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, pentru Playtech.ro.

Cu lacrimi în ochi, femeia a mărturisit că nu știe nimic despre fiica sa.

”Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește.M-am obișnuit cu ideea, asta este.

Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale”, s-a mai confesat Emilia Ghinescu, în exclusivitate.

Zeci de polițiști au lucrat la dosarul de câteva mii de pagini

Ancheta nu a cunoscut o evoluție vreme de 5 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. La dosarul de peste 5.000 de pagini au lucrat zeci de polițiști iar ancheta a fost condusă de procurorul Marius Iacob. Nici până astăzi, trupul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit. În anul 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni cu executare. Cioacă nu a recunoscut fapta, afirmând că Elodia ar fi fugit cu un ofițer SPP.

Emilia Ghinescu așteaptă cu nerăbdare să își vadă nepotul, Patrick, care se află în custodia mătușii sale, sora lui Cristian Cioacă.

“Mama și fratele Elodiei sunt sfâșiați, copilul acesta este tot ceea ce îi leagă de ea. Au încercat de multe ori să ia legătura cu el, să meargă să îl vadă, dar copilul a refuzat și atunci nu s-a insistat. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. A împlinit 15 ani, au mai rămas trei. La 18 ani, familia Elodiei îl va căuta pe Patrick și îi vor cere să discute ca de la adult la adult.

Îi vor spune și parte lor de adevăr. Apoi, dacă el va dori să păstreze legătura cu bunica și cu unchiul, ei vor fi foarte fericiți. Dacă nu, îi vor respecta decizia”, au declarat surse apropiate familiei Ghinescu, pentru Playtech.ro.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *