mie. aug. 17th, 2022

Românii au Talent 2021. Zece concurenţi au fost trimişi în semifinala Românii au Talent, sezonul 11, după ce au primit câte un Golden Buzz din partea unui jurat sau a prezentatorilor emisiunii.  Butonul de Golden Buzz poate fi apăsat de două ori de către fiecare membru al juriului, dar și de cei doi prezentatori, Smiley și Bartoș. Golden Buzz-ul poate trimite un concurent, direct în semifinală. Astfel, 10 concurenți au fost trimiși în semifinală.

Spectacol la dublu. Emoții peste măsură. Talente nemaivăzute. Bucurie fără margini. Tristețea că momentul nu a ieșit cum se așteptau. 10 butoane aurii care au ridicat juriul în picioare.

Preselecțiile sezonului unsprezece ajung la final! Mâine, de la 20:30, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Smiley sunt pregătiți să jurizeze ultimii curajoși care au decis să demonstreze că sunt cei mai buni. Pavel Bartoș este în culise, pregătit să le dea din energia lui și să îi sprijine cu cele mai bune sfaturi. 

O tânără va veni direct din Oltenia, cu un coș plini de rădăcini și cu niște aripi imaginare pregătite să zboare. Elevă la liceu, la profilul matematică – informatică, vrea o carieră în actorie. Iar pentru acest sezon a pregătit un monolog deoarece simte că ‘teatrul e viață’. Va reuși să le ofere juraților încrederea că e pregătită să facă acest pas? Cum va arăta prima fila din povestea ei, aflăm curând. ADVERTISING

Tot mâine seară, o puștoaică de 16 ani vine cu un gând clar în minte: ‘Andra nu știe că vin, vreau să o impresionez’. De ce pe Andra? Deoarece concurenta a făcut parte din distribuția celui de-al doilea sezon Vocea României Junior. Între timp, și-a descoperit pasiunea pentru chitară și pentru a scrie muzică, așa că pe scenă va veni cu o creație proprie. Despre cine este vorba și ce reacții va stârni apariția ei, descoperim împreună. 

‘Iubesc oamenii, ființele, asta e arta mea. Îmi place foarte mult să trăiesc‘, așa se descrie una dintre concurentele care vor urca pe scenă. Îi e greu să-și definească meseria, spunând că este scenografă, fotograf, pictor și luminist. Momentul ei le va îmbina pe toate și va include pasiunea acesteia pentru muzică. Curioși de ceea ce a pregătit și ce-l va face pe Andi Moisescu să spună ‘ești o apariție, fără doar și poate’?

Lista celor 10 finaliști ai sezonului 11 ”Românii au Talent”:

  • Filip Cioc a fost primul concurent care a luat Golden Buzz la Românii au Talent 2021. Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul auriu pentru puştiul din Galaţi, care i-a impresionat pe juraţi cu vocea sa.
  • Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, după ce Rareș Ionel Trufea a cântat pe scena de la Românii au Talent 2021.
  • Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are și origini franceze. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu.
  • Ghintan Ion Mihai sau Gim, este cel de-al patrulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Gim are o poveste de viață impresionantă. Tânărul rapper a crescut la casa de copii, iar de la o vârstă fragedă a fugit și s-a descurcat pe cont propriu. 
  • Daria Batschi are 15 ani și este elevă la un liceu de artă din București. Cel mai mare vis al Dariei este să ajungă solistă la harpă, dar și profesor. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu.
  • Ana Maria Mărgean a venit la Românii au Talent, sezonul 11, împreună cu păpușa ei. Fata de doar 11 ani, a pregătit un duet muzical cu păpușa. Andra a apăsat butonul auriu.
  • Ruslana Krutas a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr impresionant de contorsionism, care i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru juraţi.
  • Art of Robots au primit al optulea Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenţilor nu le-a venit să creadă cu au primit butonul auriu din partea lui Smiley, care era delegat de Andi Moisescu.
  • Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz imediat după ce Raisa Chiribuţă şi-a încheiat actul artistic. Raisa Chiribuţă are 11 ani şi locuieşte în Craiova. Micuţa concurentă a studiat gimnastică, balet şi dans. 
  • Elena Gatcin este cel de-al zecelea şi ultimul buton auriu de la Românii au Talent, sezonul 11. Elena este pianist şi interpret vocal, iar de-a-lungul timpului a câştigat numeroase premii la concursuri de profil.  Andra nu a ezitat şi a apăsat ultimul Golden Buzz. 

Fiecare jurat a avut dreptul să apese Golden Buzz de două ori, iar cuplul de prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, la fel.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.