mie. aug. 17th, 2022

Poliția din Covasna a deschis un dosar penal în cazul uciderii ursului Arthur, au declarat surse judiciare pentru ziarul Libertatea. În acest caz se fac cercetări pentru infracțiunile de braconaj și uz de armă.
Citeşte întreaga ştire: Dosar penal deschis după uciderea ursului Arthur. Se fac cercetări pentru braconaj și uz de armă

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, în vârstă de 43 de ani, a primit aprobare de la Ministerul Mediului să împuște o ursoaică ce făcea pagube în gospodăriile oamenilor din localitatea Ojdula, din Covasna, dar a împușcat ursul greșit, pe Arthur, cel mai mare urs brun din România, acuză organizația de mediu Agent Green. S-a întâmplat în luna martie, susține ONG-ul. Aceștia spun că, în realitate, prințul nu a omorât ursul-problemă, ci un mascul care trăia în adâncul pădurii și care nu venise niciodată în apropierea localităților.  Surse judiciare au declarat pentru Ziarul Libertatea că polițiștii din Covasna s-au autosesizat în acest caz și au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de braconaj și uz de armă. Dosarul va fi preluat de Parchetul Judecătoriei Târgu Secuiesc. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.