vin. ian. 21st, 2022

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 6 ani cu actorul de la Bollywood, Salman Khan. Fosta vedetă de la Pro TV face echipă cu Salman Khan atât în viața privată, cât și pe plan profesional.

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu peste șase ani, alegând India, unde și-a construit deja o carieră de succes. Dacă despre viața sa de artistă vorbește deschis, când vine vorba despre viața personală și relația cu Salman Khan, este foarte rezervată. Cu toate acestea, vedeta a povestit despre noul ei proiect profesional în cadrul emisiunii „La Măruță’, unde a dezvăluit că a făcut echipă cu partenerul ei de viață.

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare’, a declarat Iulia Vântur la emisiunea „La Măruță’.https://www.youtube.com/embed/mvgRsyQYWMoADVERTISING

Iulia Vântur l-a ajutat pe Salman Khan pentru noul lui proiect

De asemenea, Iulia Vântur a mai spus că l-a ajutat pe iubitul ei să exerseze dansul din videoclip întrucât coregrafia trebuia să iasă impecabilă.

„Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?’, a adăugat Iulia Vântur.  Vezi galeria foto >

Iulia Vântur se pregătește să revină în România

Iulia Vântur a povestit și despre situația actuală din India, în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor’, a mai spus vedeta.

Iulia Vântur dezvăluit că a încercat să păstreze tradiția românească și să vopsească ouă de Paște, însă nu prea a reușit.

„Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă’, a mărturisit Iulia Vântur pentru PRO TV.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *