mar. oct. 19th, 2021

Micul Hercule, asa cum a fost poreclit Giuliano Store, a uimit o lume intreaga cand avea doar 5 ani. Cu un fizic demn de porecla sa, micutul a intrat atunci in Cartea Recordurilor, datorita fortei sale fizice. Insa, in ultimii ani parca a disparut in neant. Giuliano a implinit varsta de 16 ani si tine legatura cu fanii lui prin intermediul retelelor de socializare.

In 2020, in data de 18 iunie, Giuliano Stroe a implinit varsta de 16 ani. S-a transformat total, dar pasiunea pentru sport a ramas la fel de puternica. El a devenit cunoscut in urma cu 10 ani, dupa ce a impresionat cu muschii sai juriul si audienta unei emisiuni TV din Italia. Si acum este antrenat tot de tatal lui.

Il mai stii pe Micul Hercule? Cum arata Giuliano Stroe la 16 ani

Giuliano a mers atunci in maini, foarte rapid, pe o distanta de 10 metri. In acele vremuri, familia lui era stabilita in Italia. Micul Hercule a continuat de atunci sa faca exercitii fizice solicitante impreuna cu fratele sau, sub indrumarea tatalui.https://www.youtube.com/embed/z3NQCjJ1ZQ8?feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://newscaffe.ro

De-a lungul timpului, familia lor a fost in atentia Directiei pentru Protectia Copilului Olt, iar Iulian Stroe a fost la un pas sa fie decazut din drepturile parintesti, pentru rele tratamente aplicate minorului, noteaza libertatea.ro.

In prezent, Giuliano Stroe are 16 ani si practica box si kickboxing, la clubul infiintat de tatal sau: Asociatia Giuliano & Claudio Boxing Club.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *