mar. oct. 19th, 2021

Serialul „Îngerașii” a fost una dintre cele mai urmărite producții de la Acasă TV, Jennifer Dumitrașcu fiind tânăra care a interpretat-o pe Carina. Micuța care avea atunci numai 5 ani a ajuns în prezent o tânără foarte frumoasă.

Blondina a jucat alături de Răzvan Fodor, Adela Popescu și Ioan Isaiu. Producția a înregistrat un succes uriaș, deși a fost difuzată pe post numai un an. Serialul a putut fi urmărit în perioada 2008-2009, dar continuă să fie adus în lumina reflectoarelor datorită personajelor sale.

Una dintre actrițele tinere care a rămas în amintirile telespectatorilor este Carina, micuța care în timpul filmărilor era fiica renumitei Adela Popescu. Jennifer Dumitrașcu a crescut și acum are 19 ani, împliniți chiar la începutul lunii aprilie.

În prezent, Jennifer Dumitrașcu s-a transformat într-o adolescentă superbă. Blondina a devenit o tânără de o frumusețe răpitoare, este înaltă și are părul foarte lung, așa cum obișnuia și în vremea în care era vedetă pe micile ecrane.

Tânăra conștientizează că au trecut foarte repede anii, motiv pentru care cu ocazia zilei sale de naștere a transmis un mesaj subtil. Actrița a dezvăluit că nu mai vrea să crească, semn că îi place foarte mult perioada de adolescentă.

sursa aici

By Florin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *