sâm. apr. 20th, 2024

Un utilizator TikTok a devenit viral, acumulând milioane de vizualizări, după ce a publicat un videoclip cu descoperirea ”înfioarătoare” pe care a făcut-o după ce s-a mutat într-o nouă casă.GALERIE

Un bărbat care s-a mutat într-o casă nouă a descoperit că sunetele ciudate pe care le auzea provin de la difuzoare

De obicei, când oamenii fac genul acesta de schimbare, au tendința de a face o mulțime de cercetări. Mulți sunt interesați de școli și supermarketurile din zonă, în vreme ce alții caută o stradă liniștită. Însă puțini sunt cei care acordă atenție sunetelor din cartier.

Bărbatul în cauză face parte din categoria celor care sunt interesați de toate aceste detalii. Așa a observat că după mutare, sunetele care veneau din afara casei deveneau tot mai bizare.

Ce a descoperit Casey în curtea vecinilor

Sp

Cunoscut sub numele de Casey, utilizatorul a postat un videoclip pe TikTok în care i-a condus pe internauți într-o mini excursie pe strada casei lui. S-a focusat, în cea mai mare parte a clipului, pe locul de unde se auzeau sunetele specifice naturii.

”Am descoperit ceva ciudat în noul nostru cartier. Nu cred că acest lucru este normal. Am început să ne dăm seama că toate sunetele, care păreau a proveni de la păsări și natură, erau pe repeat. Am început să găsim boxe ascunse peste tot.”.

Pe măsură ce videoclipul continuă, Casey scoate mini difuzoare dintre pietrele și țevile așezate pe sol: ”Nu este înfricoșător că se aud sunete false care par ale naturii în loc de cele reale?”

Clipul a fost urmărit de peste 1 milion de ori și a strâns mii de aprecieri și comentarii.

”Poate pentru a atrage animalele înapoi în zona perturbată?”, ”Așteptați să găsiți și camerele de supraveghere.”, au fost câteva dintre mesajele găsite în secțiunea de comentarii.

Alții nu au fost convinți și nu au crezut că videoclipul este real, sugerând că Casey a pus difuzoarele în zona respectivă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *