sâm. apr. 20th, 2024

Un medic american care a discutat cu mii de oameni aflați în pragul morții a publicat o carte în care a explicat că, înainte de deces, cei mai mulți oameni au viziuni în care apar persoane dragi pe care le-au pierdut, potrivit Washington Post.

Mary era pe patul de moarte. Când copiii ei s-au adunat în jurul ei, a început să legene un bebeluș imaginar. L-a strâns în brațe, arătând o fericire care era în contradicție cu suferința ei fizică. Copiii ei s-au adresat doctorului, îngrijorați de faptul că mama lor halucina, dar acesta i-a încurajat să o lase să joace o scenă care avea sens doar pentru ea.

Mai târziu, au aflat că Mary a născut un bebeluș mort, cu mulți ani înainte să aibă ceilalți copii. Ceea ce părea a fi o halucinație bizară, de fapt, a ajutat-o pe femeie să rezolve o traumă pe care o ținuse în ea de ani buni. Femeia a murit la scurt timp.

Christopher Kerr, medicul care a îngrijit-o pe Mary, spune că acel moment i-a schimbat viziunea asupra morții.

Se pare că astfel de viziuni, vise și experiențe, precum cele manifestate de Mary, sunt comune înainte de momentul decesului.

Kerr a scris o carte pe care a publicat-o anul trecut, în care a descris aceste viziuni și modul în care îi ajută pe oameni să se pregătească pentru sfârșit.

Medicul a intervievat mii de pacienți cu boli în stadii terminale, aflați în pragul morții, despre viziunile și visele lor. Medicul a descoperit că majoritatea pacienților tind să vadă oameni pe care i-au iubit de-a lungul vieții și care au murit. În aceste viziuni pot să apară și animale de companie sau obiecte care au avut un rol important pentru ei.

Aceste viziuni îi ajută pe cei aflați pe moarte să se reunească cu oamenii pe care i-au iubit și i-au pierdut, momente care le aduc iertare și pace, a explicat medicul.

Sursa: Washington Post

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *