sâm. iun. 15th, 2024

Am un prieten care a scris 4 carti despre fotbal…aici vedeti totul:


Buna ziua! Tocmai am publicat 4 carti despre fotbal. Daca sunteti interesat, intrati pe linkul pe care vi-l trimit, si descarcati ebook-urile, cate doreste fiecare. Sunt ebook-uri, format electronic. Le puteti cumpara doar online. Va voi raspunde la orice intrebare, in privat, daca nu intelegeti ceva, din ele. Desi sunt in limba engleza, sunt usor de inteles, fiind mai mult tabele. Scopul acestor carti este sa arate oricarui suporter ceea ce n-a vazut niciodata, analize simple ale cluburilor de fotbal, dar si totul despre Cupa Mondiala FIFA. Aveti cuprinsul fiecarei carti, in descrierea fiecarei carti, daca veti accesa linkul.
Descrierea fiecarei carti :
1). Liga Campionilor in numere. O serie de statistici, la care am lucrat, scris si calculat, inca din anul 2014, cu cele mai interesante lucruri despre UEFA Champions League, asa cum urmeaza sa vada orice suporter (clasamentul din toate timpurile al Ligii, statistica fiecarei participante in Liga, de la fondarea competitiei, si pana in 2020, jucatori care au inscris pentru cel putin 2 echipe – poate cea mai interesanta statistica, pe care o editez, tot din 2014), etc.2). Cupa Mondiala in numere. O carte formata din 2 parti : prima din fiecare echipa, in fiecare turneu, cu fiecare marcator, faza ajunsa, etc, iar a doua, realizata in doar 2 luni, acum 2 ani, in care am calculat adversarii fiecarei tari participante la cel putin un Mondial, IN FUNCTIE DE CONTINENTELE DE PE CARE SI-A INTALNIT ADVERSARII. 3). 96 de cluburi europene, in cupele europene (2000-2020). Mi-am ales 96 de cluburi europene, din 14 tari, urmand a calcula si arata ce a facut fiecare, DOAR in cupele europene, in ultimii 20 de ani (inclusiv partidele din preliminarii, inainte de grupe), cate sezoane din 20 a jucat fiecare club in Europa, cate finale si trofee are (daca are), toti marcatorii, goluri, autogoluri ale adversarilor, pentru ei, etc. 4). 25 de cluburi europene, in ultimii ani. Ultima este probabil si cea mai stufoasa carte, dar nu dificil de inteles, in aceasta alegand sa analizez fiecare competitie in care au jucat cele mai mari cluburi ale Europei, in ultimele sezoane (numarul lor fiind ales la intamplare). Fiecare tara, ca putere fotbalistica, cu cluburile ei, alegand cele mai iubite echipe, de catre majoritatea fanilor, la nivel mondial. Astfel, am analizat parcursul fiecarui club, in campionat, cupa, Cupa Ligii (daca exista, in tara respectiva), Supercupa, cupele europene (incluzand tabelul din cartea nr. 3, insa editat, fiindca numarul de sezoane difera, la unele), Liga Campionilor (daca acel club a ajuns in Liga), precum si calculul fiecarei competitii in parte, pentru fiecare echipa, pentru numarul de sezoane (ani) al fiecarui club.
Pentru cei interesati sa cumpere, va repet, scrieti-mi in privat, daca nu intelegeti ceva, si va voi raspunde. Prin aceste carti, incerc sa fac totul pentru fanii fotbalului.
Al vostru / dumneavoastra, Robert Banu.
click pe fiecare, daca doriti sa le descarcati (achizionati), si pt a vedea detalii (cuprinsul fiecareia). ma puteti intreba, dupa, daca nu intelegeti ceva.

le gasiti aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *