lun. apr. 12th, 2021

Colaborarea dintre 3 Sud Est și Andra pentru „Jumătatea mea mai bună” are un real succes, deoarece piesa se află deja pe locul 1 în trending, având peste 2 milioane de vizionări. 

3 Sud Est și Andra sunt la prima lor colaborare și au lansat această piesă – Jumătatea mea mai bună – despre iubire și felul în care ne transformă acest sentiment atunci când îl lăsăm să pătrundă în viața noastră.  Se pare că versurile și videoclipul i-au cucerit pe fanii artiștilor, deoarece piesa a ajuns destul de rapid în trending. Dacă ieri se afla pe locul 3, astăzi ocupă locul 1 și are peste 2 milioane de vizionări. 

Compusă și produsă de către Laurențiu Duță, piesa „Jumătatea mea mai bună” este un omagiu pus pe note muzicale adus iubirii, însoțit de o poveste cinematografică regizată de NGM Creative, desprinsă parcă din marile musical-uri de pe Broadway.https://0b720b8a50ffc75e6aade81353569d08.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Colaborarea cu Andra ne onorează și credem că această piesă a fost predestinată acestei colaborări. De-a lungul carierei noastre am avut foarte puține colaborări cu alte voci, ultima fiind în anul 2015 alături de Inna pentru «Mai stai». O voce puternică și totodată sensibilă cum este vocea Andrei aduce un plus de emoție acestui cântec. Sperăm să vă regăsiți în povestea noastră sau să aspirați către o dragoste unde cele două jumătăți se completează atât de bine. Cu bucurie vă aducem un nou cântec și abia așteptăm să vă revedem la concertele noastre„, povestesc membrii 3 Sud Est.

sursa aici

By Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//chooxaur.com/4/3249749