Alex Bodi scoate dovada! Din ce a făcut 7 milioane de euro anul trecut și cât a plătit impozit către statul român? Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!

 

Alex Bodi a câștigat circa 7 milioane de euro, anul trecut, din activități comerciale și contracte de muncă în trei state ale Europei. Toate sumele sunt obținute legal, susține avocatul afaceristului, iar Statul Român i-a oprit un impozit consistent.

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a dezvăluit că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a declarat autorităților române venituri cumulate de peste 7 milioane euro. Din acești bani, statul român i-a oprit un impozit și la fel s-a întâmplat în Germania și în Spania, acolo unde Bodi a plătit, legal, toate taxele.

Informația vine în contextul în care Alex Bodi este acuzat de implicare într-un dosar de proxenetism și trafic internațional de persoane iar asupra acestuia planează bănuiala că a obținut venituri pe căi ilicite.

”Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret: valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019, după impozitare, pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus, depășește suma de 7 milioane euro. Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării cât și cele actuale au fost depuse la dosarul de verificare. Veniturile provin și din Spania, din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României”, a explicat avocatul Cătălin Dancu.

sursa aici

Lasă un răspuns