Ultima filmare cu Diego Maradona, “una sfâșietoare”, a fost făcută publică de un vecin

Legendarul Diego Armando Maradona a decedat, miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac.

Ultima filmare publică apărută cu Maradona a fost realizată de un vecin al argentinianului, de la periferia capitalei Buenos Aires, în momentul în care fostul mare fotbalist se întorcea acasă, după ce fusese externat din spital, în urma unei intervenții chirurgicale pentru un hematom la cap.

Ultima filmare cu Diego Maradona

În imaginile filmate în urmă cu mai puțin de două săptămâni, Maradona se afla pe stradă, în apropierea reședinței sale, înconjurat de patru persoane, două dintre acestea ajutându-l să meargă.

Fetița vecinului care a realizat filmarea a strigat “Salut, Diego!”, moment în care Maradona, în ciuda dificultăților evidente în deplasare, s-a întors către aceasta și i-a făcut cu mâna, scrie Mirror“Maradona m-a salutat!”, a fost reacția fetiței, care era însoțită de mama sa.

“Ultima filmare a lui Maradona, una sfâșietoare, în care dovedește de ce este legenda Argentinei”, a titrat publicația britanică.

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

Diego Armando Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la ora locală 12:00, ora 17:00 în România. Legiştii au efectuat autopsia şi au anunţat datele preliminare, cu acordul familiei.

sursa aici

Lasă un răspuns