Meghan Markle și prințul Harry au pierdut al doilea copil, în vară: “E o durere insuportabilă”

Ducesa de Sussex, Meghan Markle (39 de ani), a dezvăluit că a făcut un avort spontan în luna iulie. Ea a vorbit despre tragedie într-un articol publicat în NEW YORK TIMES și despre faptul că pierderea copilului a făcut-o să simtă „o durere aproape insuportabilă”.

“Am simțit o crampă puternică. Am căzut pe podea cu el (Archie n.r) în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă era un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.
Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil în brațe, că îl pierd pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram într-un pat de spital, ținându-l de mâna pe soțul meu. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, umede de lacrimile noastre. Uitându-mă la pereții albi și reci, încercam să-mi imaginez cum ne putem vindeca după această pierdere.”, a povestit Meghan Markle în NY TIMES.

“Nu mulți oameni m-au întrebat dacă sunt bine”

Meghan a continuat să povestească cum a încercat să păstreze o „imagine curajoasă” în public. Ea a descris un interviu cu jurnalistul Tom Bradby, filmat în timpul călătoriei ei și a lui Harry în Africa de Sud, când acesta a întrebat-o ce mai face și ea a răspuns: „Mulțumesc pentru întrebare. Nu mulți oameni m-au întrebat dacă sunt bine. ”
Ducesa de Sussex a mărturisit că abia și-a revenit, după ce a suferit avortul spontan: „A pierde un copil înseamnă a purta mereu cu tine o durere aproape insuportabilă, experimentată de mulți, dar despre care puțini vorbesc. În plină suferință, soțul meu și cu mine am descoperit că într-o cameră plină cu 100 de femei, 10-20 dintre ele vor fi suferit un avort spontan. Cu toate acestea, în ciuda faptului că acest lucru se întâmpla multora, conversația rămâne una tabu, plină de rușine (nejustificată) și perpetuând un ciclu de doliu solitar.”

sursa aici

Lasă un răspuns