Mesajul autorului jafului de la banca din Sectorul 2. Cum a forțat-o pe casieriță să-i dea banii

Bărbatul care a reușit să fure, marți, 10.000 de lei dintr-o bancă situată în Sectorul 2 al Capitalei, chiar în fața sediului Poliției Române, a menințat-o pe casieriță printr-un bilet. ”Dacă faci un pas greșit te tai”, a amenințat-o bărbatul pe femeia care a scos banii din sertar și i-a dat.

Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit să fure 10.000 de lei. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui bilet scris de mână.

„Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai”, scria în biletul care a convins-o pe casieriță să scoată imediat banii din sertar.

un barbat jefuieste o banca

Bărbatul a reușit să fure, marți, 10.000 de lei dintr-o bancă situată în Sectorul 2 al Capitalei
foto: captură/cameră de supraveghere

 

Autorul jafului a fugit înainte ca angajata să acționeze butonul de panică

Poliţiştii din Bucureşti au demarat, marţi, o anchetă, după ce un bărbat a furat 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2. Suspectul a ameninţat una dintre casiere şi a fugit înainte de a fi acţionat butonul de panică.

”Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei. Sursa citată a precizat că ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului.

sursa aici

Lasă un răspuns