Câți spectatori vor asista diseară la meciul Irlanda de Nord – România

În această seară vor asista 1.060 de fani la meciul Irlanda de Nord – România, în ultima etapă din Liga Națiunilor.

Irlanda de Nord încă mai speră la un duel cu România pentru evitarea retrogradării.

Dacă România va obține cele trei puncte cu Norvegia la “masa verde”, Irlanda de Nord va încheia pe ultima poziție indiferent de rezultatul meciului de la Belfast. În caz contrar, dacă tricolorii pierd meciul prin posibila tragere la sorți solicitată de norvegieni, partida va fi una decisivă pentru evitarea retrogradării în Liga C.

Ian Baraclough, selecționerul Irlandei de Nord, spune că, indiferent de hotărârea care va fi luată de comisiile UEFA, echipa sa va căuta victoria.

“Nu va schimba nimic modul în care vom aborda jocul. Avem un plan, am pregătit meciul și cunoaștem calitățile României. Noi vrem să câștigăm, indiferent de hotărârea UEFA (n.r – în cazul meciului România – Norvegia). Vom lăsa la aprecierea lor, noi nu putem controla nimic și vom intra cu gânduri pozitive pe teren.

Băieții și-au demonstrat caracterul la meciul cu Austria. Jucătorii experimentați și-au spus cuvântul, iar nimic nu îmi lasă de înțeles că Steven Davis (n.r – căpitanul echipei, scos din lotul pentru meciul cu România) nu are de gând să mai joace”, a declarat Baraclough, potrivit BT.

Ultima etapă din Liga Naţiunilor:

  • miercuri, 21:45: Irlanda de Nord – România
  • miercuri, 21:45: Austria – Norvegia

Clasamentul Grupei B1:

  • 1. Austria 12p (5 meciuri)
  • 2. Norvegia 9p (4 meciuri)
  • 3. România 4p (4 meciuri)
  • 4. Irlanda de Nord 1p (5 meciuri)

sursa aici

Lasă un răspuns