Și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Denisa Tănase de la Bambi are succes răsunător în pandemie

S-a lansat de mică în industria muzicală, dar iată că acum a schimbat foaia şi face bani frumoşi din parfumuri. Denisa Tănase (33 ani), cunoscută ca membră a trupei Bambi, în care activează de la vârsta de 12 ani împreună cu sora ei, Raluca Tănase, şi-a ales o altă traiectorie profesională şi pare că a fost inspirată!

Pasionată de industria parfumeriei, Denisa Tănase s-a pus pe treabă. Întâi a făcut un curs de lux de acest gen, Summer School la ISIPCA – Paris, una dintre cele mai renumite şcoli de parfumerie din lume, înfiinţată de Guerlain.
A avut şi un ajutor şi susţinător de nădejde, în prezenţa iubitului său, omul de afaceri Mircea Brânzei. Fire ambiţioasă şi muncitoare, Denisa a reuşit acum ceva care a luat-o şi pe ea prin surprindere.

Are propriul brand de parfumuri şi produse cosmetice, My Geisha, pe care îl îmbunătăţeşte pe zi ce trece şi deschide magazine pe bandă rulantă.

25 de magazine într-un an

În decursul unui singur an, artista a inaugurat aproape 25 de magazine în toată ţara, urmând ca în luna decembrie să deschidă un altul în Viena, dar şi un magazin în regim de franciză la Bruxelles.

Denisa Tănase este vedeta cu cele mai mari vânzări în domeniul parfumeriei
ROMÂNEȘTI

“Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pandemiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte. E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pandemia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!”, a povestit pentru Click!, Denisa, care s-a transformat într-o adevărată business woman.

sursa aici

Lasă un răspuns