Nicuşor Dan, despre posibilitatea închiderii Capitalei

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, consideră creşterea numărului de cazuri ”o problemă foarte gravă” şi crede că este nevoie de colaborare între autorităţile locale, populaţie şi distemul sanitar.

Întrebat ce se va întâmpla dacă Bucureştiul trece de rata de 3 cazuri la mia de locuitori, Nicuşor Dan a precizat că se va analiza distribuţia acestor cazuri, iar ”ipoteza carantinării Bucureştiului este exclusă în acest moment”.

”E o problemă gravă, foarte multă este conştientă şi ia măsuri împotriva acestui virus. Foarte multă lume este foarte conştientă şi este de salutat. Eu mai merg cu transportul public şi 99% poartă mască. Situaţia e gravă, putem spune că un om din 300 este infectat, dintre oamenii din jurul nostru. La nivel indvidual trebuie să respectăm măsurile specialiştolor şi trebuie să colaborăm. Din păcate, nu a existat o colaborare foarte bună până acum. Eu sunt un om al dialogului, toată activitatea mea publică a fost în sensul acesta”, a afirmat, vineri seară, la un post de televiziune, Nicuşor Dan, potrivit News.ro.

Acesta a precizat că a fpcut vizite la mai multe instituţii – DSP, Ministerul Sănătăţii, DSU – pentru a înţelege care sun problemele.

”Sunt gata, în momentul în care preiau mandatul, să colaborez cu MS, DSP, pentru că există nişte mojloace prin care putem stăvili această boală”, a mai declarat Nicoşor Dan.

sursa aici 

Lasă un răspuns