Cum a murit, de fapt, tatăl Mădălinei Manole. Marian Manole, mesaj dureros despre ultimele clipe din viața lui Ion Manole. Exclusiv

Tatăl Mădălinei Manole a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, lucru confirmat de medicii Spitalului din Ploiești.

Anunțul morții lui Ion Manole a fost făcut de către fiul Marian Manole, printr-un mesaj emoționat postat pe Facebook.

DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a scris Marian Manole pe rețeaua de socializare.

Cum a murit, de fapt, Ion Manole

Ion Manole a intrat în stop cardio-respirator în jurul orei 17:00, astfel că medicii nu au mai putut face nimic, în ciuda eforturilor de a-l resuscita.

Tatăl Mădălinei Manole fusese internat în spital în 3 septembrie 2020, în stare gravă, având nevoie de ventilator mecanic și intubație pentru a putea respira. În vârstă de 77 de ani, Ion Manole s-a infectat cu noul coronavirus în condițiile în care și fiul său, Marian Manole, are Covid-19.

 

„A intrat în comă, a făcut stop cardiac de două ori și a murit. L-am dus pe picioarele lui, luni și marti îmi spuneau medicii că e lucid, azi a fost rău și nu au mai putut face nimic. L-am dus la spital din cauza problemelor lui de sănătate, cu circulația, cu diabetul, apoi s-a constatat că are Covid. Eu știu cum se moare în spitale în zilele astea, nu se știe. El era bolnav. Trebuie să ma anunțe cei de la morgă ca să trimit să îl ridic. Suntem terminați”, a transmis Marian Manole.

sursa aici

Lasă un răspuns