Finală adevărată! Prelungiri și penalty-uri la Universitatea Craiova – CFR Cluj, dacă scorul va fi egal

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor întâlni, în ceea ce toată lumea a numit ”finala campionatului”, luni, de la orele 20:30ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

FOTBAL:CFR CLUJ-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY-OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (28.06.2020)
Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt cele două echipe care luptă la titlu în Liga 1 / Foto: Sport Pictures
  • Universitatea Craiova – CFR Cluj (luni, ora 20:30, Digi Sport 1)
  • WTA Palermo: Sorana Cîrstea – Sara Errani (luni, ora 19:00, Digi Sport 2)

CeX-ul FRF, care s-a reunit de urgență astăzi, a decis că partida va fi cu adevărat o finală. Hotărârea a fost luată în unanimitate de către toți membrii.

Astfel, în caz că meciul se va încheia la egalitate, vor urma prelungiri (două reprize de15 minute). În caz că nicio echipă nu se va desprinde, se vor executa lovituri de la 11 metri.

Decizia a fost luată din cauza meciului Astra – Universitatea Craiova, care nu s-a jucat după ce giurgiuvenii au avut un caz de coronavirus. În cazul unui egal la meciul de astăzi, România nu ar fi știut cine e campioană, în contextul în care ierarhia trebuie comunicată la UEFA până pe 3 august.

Răzvan Burleanu: ”Sperăm că una dintre echipe să câștige în cele 90 de minute!”

Președintele FRFRăzvan Burleanu, a declarat că speră că una dintre echipe va câștiga în 90 de minute, pentru ca gruparea campioană să fie știută până la miezul nopții.

“Sperăm ca una dintre echipe să câștige în cele 90 de minute și să nu fim în situația de a avea prelungiri și lovituri de departajare. A trebuit să intervenim așa ca să corectăm o situație. Ce propunere ați avea în momentul de față?

Noi, ca și Comitet Executiv, a trebuit să rezolvăm o problema care nu ar fi trebuit să existe. Nu vrea să pornesc alt conflict cu LPF”a spus șeful de la Casa Fotbalului.

”Într-o situație de criză, trebuie să iei decizii de criză. Toate celelalte scenarii ar fi produs riscuri mai mari. Comitetul Executiv a votat acest scenariu în unanimitate”, a adăugat Burleanu.

sursa aici

Lasă un răspuns