Combinația asta te poate ucide în câteva minute! Ce NU trebuie să faci niciodată când e caniculă

Grătare, plajă și alcool. Odată cu zilele mai lungi și vremea mai caldă, mulți vor să se dedice petrecerilor alături de prieteni. O băutură rece într-o zi caldă este indicată, atât timp cât alegeți băutura potrivită. Fără alcool când e caniculă, avertizează medicii.

Modul în care soarele și alcoolul îți afectează corpul e mai periculos decât ai putea crede. Poate nu știai, dar dacă bei alcool când e caniculă poți face accident vascular cerebral. În plus, alcoolul combinat cu temperaturi ridicate înseamnă că este posibil ca corpul tău să nu-și poată regla temperatura în mod eficient.

Suferința se poate prezenta în trei faze. Întâi apar crampe cauzate de pierderea de apă esențială și sodiu. A doua fază este epuizarea cauzată de deshidratare. În cele din urmă, în faza finală, apare infarctul de la caniculă.

Infarctul de la caniculă

Atât alcoolul cât și soarele provoacă deshidratare. Alcoolul este diuretic, iar soarele face ca transpirația să rămână rece. Dacă bei sub soarele cald, este posibil să pierzi lichide de două ori mai repede.

Risc de accidente

Din păcate, oamenii își pierd capacitatea de a judeca cu precizie atunci când beau mai mult.

Alcoolul dilată vasele de sânge!

Băuturile cu alcool dar și căldura dilată vasele de sânge. Această combinație crește riscurile pentru sănătate și poate duce inclusiv la deces. Cel mai sigur este să vă abțineți de la alcool!

sursa aici

Lasă un răspuns