CTP a făcut anunțul despre Andreea Esca. Ce se întâmplă cu știrista PRO TV

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre evenimentele recente care o implică pe Andreea Esca. Știrista pare să fie infectată cu coronavirus, însă mulți așteaptă un răspuns oficial din partea vedetei.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Esca
În urmă cu câteva weekenduri a avut loc o petrecere privată pe litoral. Cu această ocazie, zeci de persoane au participat la evenimentul mediatizat de către Pro Tv. Printre artiști, influenceri și vedete s-a aflat și Andreea Esca. Din păcate, organizatorii și participanții la eveniment nu au respectat regulile sanitare.

Ar trebui să răspundă organizatorii pentru nerespectarea acestor reguli. Autoritățile să facă o anchetă în legătură cu acest eveniment și să vedem concluziile, a explicat CTP în cadrul emisiunii LA FIX, moderată de Adriana Nedelea.
În cazul în care Andreea Esca este cu adevărat infectată cu COVID-19, aceasta ar trebui să reacționeze printr-un comunicat. De asemenea, acest caz de îmbolnăvire ar putea constitui un exemplu pentru cetățenii care consideră că nu există coronavirusul.

Dacă se confirmă că este bolnavă Andreea Esca, ea fiind un simbol, dacă se confirmă că este infectată, poate că asta este o lecție. Poate că tot răul spre bine, din punctul de vedere al lămuririi acelor inși, aproape 1.000, aflați în Piața Victoriei, care spuneau că virusul nu există.

sursa aici

Lasă un răspuns